En internetmiljonär säljer sin Porsche för 20 kr

Om du alltid har sett dig själv som den stolta ägaren till en Porsche, men ledsen ledsen av din brist på medel så kan den här fina fastighetsmäklaren bara erbjuda dig konkurrensen om dina drömmar. Det är perfekt för oss med Champagne drömmar och limonade bankbalanser, för att han flogar sin vackra Cayman till en lycklig bugger för bara tjugo av dina engelska pund.

Det är naturligtvis lite av en fångst.

Ed Bezzant, från London, kommer att raffla av sin Porsche Cayman för £ 20 ($ 25) en biljett.

Men innan du berömmer killen för en sådan generös gest, låt mig berätta att Ed försöker flytta 2500 biljetter, så kommer han att sluta med £ 50,000 ($ 64,336), vilket är mer än klistermärkepriset på en helt ny 718 Cayman, som kostar £ 42,897 ($ 55,197).

Ändå tar inte bort det faktum att vinnaren bara har betalat 20 kr.

Delade detaljer om bilens ovanliga försäljning på Instagram, Ed skrev: “Försäljning av min Porsche för £ 20 – Jag säljer 2500 biljetter för att svara på en frågesport för att vinna min Porsche.

“Detta kommer att ske när alla 2500 säljs och jag lägger varje enskild post i en Instagram live draw – det här är 100% äkta och någon kommer att undertecknas över papper till bilen om de väljs.

“Du kan köpa så många poster som du vill. Alla kommer att bekräftas via e-post, samt hur man betalar.”

Posten fortsatte: “Låt spelet börja – för att vinna måste du svara på rätt år det första Porsche-laget gjordes, liksom några quickfire-svar relaterade till den här bilen (bilen har 32k miles, helt nya däck, ny service, luftfilter och en ny färg). ”

Ursäkta, jag är bara ute för att få en biljett ..

 

The post continued: “Let the game begin – in order to win you will have to answer correctly the year the first Porsche was made as well as some quickfire answers related to this car (car has 32k miles, brand new tyres, new service, air filter and a fresh paint).”

Excuse me, I’m just off to get a ticket..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *