De bankier van wie zijn ex-vriendin zijn $ 55.000 Mercedes in een zwembad heeft gedumpt, zegt ‘als een vrouw niet gek is, ze houdt niet van jou’

De Bahamas-gebaseerde bankier Guy Gentile bracht het weekend met het Russische model Kristina Kuchma over het avondeten op een restaurant – en ze kreeg haar wraak.

Gentille, die een makelaar rijdt, vertelde de New York Post dat Kuchma zaterdag 7 oktober zijn Mercedes in het achtertuin heeft gereden – en het duurde vier uur om het uit te vissen.

Toen Business Insider hem vroeg over het incident heeft gevraagd, zei hij: “Ik moet een of andere verantwoordelijkheid aanvaarden, als een vrouw niet gek is, houd ze niet van jou. En ik moet haar gek hebben om haar te hebben gereden pool!”

In 2007 werd Gentile vermeend aangeklaagd met een vermeende Wall Street-pomp-en-dumpregeling, waarbij gepoogd wordt de voorraadprijs te verhogen door valse of misleidende aanbevelingen. Hij werd een FBI-informant om de aanklachten te verslaan.

Hij brak met 24-jarige Kuchma op tijdens een avondeten in een restaurant nadat ze 50.000 dollar (38.000 dollar) had gevraagd om te helpen met het starten van een marketing business venture. Ze waren al een jaar en een half bij elkaar.

Na de aankoop van haar een Gucci-tas, een nieuwe iPhone en Beats-koptelefoon als een verjaardagscadeau, dacht hij dat het verzoek de zaken tussen zaken en romans zou verduisteren, vertelde hij aan The New York Post.

‘Ik zei:’ Weet je wat? Je hebt de verkeerde man. Als je een man wilt die je geld voor niets overhandigt, dan heb je de verkeerde man, ‘zei hij naar verluidt. Gentile beweert dat ze vervolgens warme groene thee in zijn gezicht gooide en stormde met de sleutels tot zijn $ 55.000 Mercedes.

Kuchma had na verluidt Gentile in gebroken Engels de nacht genoemd nadat hij de auto had gekruist met de vermelding: “Lier! U vertelde me dat je mij zal helpen om een ​​bedrijf te starten! Dat was jouw woorden! Nu wil je een belegger zijn? Wel, investeerder, ik heb een Verrassing voor u op een achtertuin, begin met dat beleggingsidee eerst. ‘

Hij zei dat zijn ‘hart’ viel wegens [angst dat ze erin was]. Op dat moment was het mij niet erg om de auto. Maar nadat ik me realiseerde dat ze er niet in was, begon ik me te verwennen dat ze zou trekken zoiets na alles wat ik voor haar heb gedaan. ‘

Hij zei dat hij de volgende morgen naar huis kwam om zijn Mercedes S400-hybride in de achtertuin te vinden.

‘Ik heb haar gedumpt. Ze heeft mijn auto gedumpt.’

De politie bevestigde aan de post dat een politieverslag is gemaakt en Kuchma was de enige andere persoon die toegang heeft tot de auto, volgens Gentile. Ze heeft naar verluidt geweigerd om te reageren wanneer ze contact opgenomen werd door The New York Post.

‘Ik hield echt van dit meisje en zou haar hebben getrouwd, maar ze ging te ver,’ zei Gentile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *